For Virksomheder

Ring på tlf. 20 42 06 11 for nem booking af aftale

Jeg kommer gerne ud til din virksomhed og holder et inspirerende foredrag. Du kan bl.a. vælge et af følgende:

 • - Myter om sundhed
  ”Er kartofler usunde”, ”er alt mørkt brød sundt og fiberrigt”? Dette er spørgsmål jeg ofte hører og de opstår typisk fordi der er en masse myter/trends/misforståelser i medierne i dag. Lad mig aflive nogle af myterne og give Jer et mere nuanceret billede af sundhed samt nogle enkle leveregler alle kan følge for at opnå et sundere liv.

 • - Den bedste kur - eller hva’?
  I dette foredrag tager jeg fat på forestillingen om, at en slankekur er den bedste vej til et varigt vægttab. Jeg sætter fokus på de mest fremtrædende tendenser/kure og giver mit bud på, hvordan man bedst opnår og fastholder en sund livsstil.

 • - Mad, kost, ernæring osv.
  Få et indblik i hvilke makronæringsstoffer vores mad består af og bliv i stand til at sammensætte en sund og mættende dagskost ud fra de officielle anbefalinger. Med denne viden vil deltagerne også blive klædt på til at gennemskue de værste faldgruber og få en ernæringsmæssig viden så de også kan ændre deres uhensigtsmæssige kostvaner og eventuelt opnå et vægttab.

 • - Diabetes - hvad gør jeg nu?
  Som diabetiker er det vigtigt at spise på en måde, der holder blodsukkeret stabilt – hele dagen. Få et indblik i hvilke fødevarer og måltidsmønstre der er gode for at holde et stabilt blodsukker og find ud af hvordan en hensigtsmæssig diabeteskost er sammensat. Vi kommer bl.a. ind på kulhydrater, protein, fedt og motion.

 • - Det motiverende sundhedstjek
  Giv dine medarbejdere et ”blødt” sundhedstjek hvor de får lavet en bioimpedans måling (muskelmasse, fedtprocent, body-age, visceralt fedt, BMI og knoglemasse). Resultaterne danner grundlag for en samtale/vejledning om at finde motivationen til at ændre livsstil. Øget generel sundhed hos medarbejderne giver færre fraværsdage på arbejdet (Just Bendix Justesen, Syddansk Universitet)

Ovenstående er bare nogle af mange ideer med udgangspunkt i at have en konstruktiv dag i jeres virksomhed, hvor i får skubbet på folks sundhed. Hvis i har specifikke ønsker skræddersyr vi sammen Jeres foredrag.

Priser:

 • 1 times foredrag 3000 kr.
 • 2 timers foredrag 4500 kr.
 • 3 timers foredrag 6000 kr.
 • Heldagskursus 11.000 kr.

 • Kontakt mig på telefon 20420611, og så kan vi sammen få rykket på sundheden i Jeres virksomhed.


Hvis du har lyst kan du følge mig på Instagram på: monicalisawarrer Jeg lægger løbende nyt op, enten i form af gode råd eller lækre opskrifter

Sundhedsrådgivning ved Monica Lisa Warrer

Kropsterapi Gentofte, Gentoftegade 70, 2820 Gentofte